Quatrebras Centrum

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Actueel aanbod

€ 660.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 179m2
Kaveloppervlak
124 - 362m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

Royaal wonen, midden in het Centrum

Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

Wonen in Quatrebras Centrum is royaal wonen, in het nieuwe dorpshart van Badhoevedorp. De ruime woningen zijn verbonden via Het Lint, op loopafstand van winkels en horeca. De architectuur is geïnspireerd op de grandeur van de jaren dertig maar wel met het wooncomfort van een nieuwbouwwoning.

In Centrum Oost, gelegen tussen de Sloterweg en de Pa Verkuijllaan, komen 12 woningen.
Aan de Sloterweg komen 2 twee-onder-één-kap woningen, type Paris. Dat is een riante woning met een oprit en een ruime achtertuin. Beide twee-onder-één-kap woningen zijn hebben hun eigen kenmerken.

Daarnaast presenteren we, voor het eerst binnen Quatrebras, de splitlevelwoning type Nice.
Deze 10 rijwoningen hebben een speelse indeling dankzij het hoogte verschil tussen de keuken en de woonkamer op de begane grond. Ook hebben deze woningen naast een achtertuin aan de voorzijde de mogelijkheid voor een heerlijk zitje aan Het Lint.

In Centrum West, gelegen langs de Kamerlingh Onneslaan, de Zeemanlaan en langs Het Lint, komen 37 woningen van de types Lyon en Metz.
Binnen ieder type zijn diverse varianten waardoor een zeer gevarieerd aanbod ontstaat.

Type Lyon komt voor als een hoekwoning en tussenwoning met of zonder topgevel. Daarnaast zijn er van het type Lyon 5 bijzondere woningen: de specials.

De rijwoningen, van het type Metz zijn gelegen aan Het Lint waarbij alle woningen een veranda of openslaande deuren aan de voorzijde hebben. Ook deze woningen komen in diverse varianten voor.

Deze woningen dragen zeker bij aan heerlijk en comfortabel wonen in Quatrebras Centrum

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Centrum
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 49 beschikbaar
Prijs
€ 660.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden