Woonveld Bos

Haarlemmermeer - Cruquius
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 200m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Ultiem wonen in het Wickevoorter bos!

Woonveld Bos is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed.

De privacy die je in een bos ervaart, ervaart je ook in woonveld Bos. Het gehele woonveld, inclusief de eigen kavel is bij oplevering, naast de al reeds aanwezige unieke oude bomen, compleet ingericht en voorzien van, onder andere, kleinere bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting en gras.

De auto is verscholen achter middelhoge bosschages, gesitueerd op de eigen kavel of in parkeerhofjes. Door het bos leiden diverse wandelpaden naar het centrale ontmoetingspunt van het gebied, de vroegere klokkentoren van SEIN. In woonveld bos zijn woning en woonomgeving als één eenheid ontworpen.

Hier wonen is een zeldzaam unieke woon- en leefervaring, waar er alle ruimte is om te kunnen genieten van jouw woning en de natuurlijke, zeer groene omgeving!

Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, liggen de lommerrijke vrijstaande en half vrijstaande bosvilla’s, de levensloop bestendige bungalows en de compacte boshuizen. Bekijk de voorlopige impressie van deze schitterende woningen (wijzigingen zijn nog mogelijk).

In Verkoop

De verwachting is dat de verkoop van de bosvilla’s, bungalows en boshuizen in de eerste helft van 2023 start. Heb je belangstelling voor een van de woningen op deze speciale en lommerrijke plek van het Landgoed? Schrijf je in of neem contact op met één van onze verkopende makelaars. Als je je hebt ingeschreven als belangstellende voor dit specifieke woonveld, ontvang je als eerste, via nieuwsbrieven, informatie over de meest recente ontwikkelingen van dit woonveld .

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Bos
Koopwoningen
59
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden