Woonveld Bos

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Cruquius
Actueel aanbod

€ 457.750,- tot € 1.100.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 208m2
Kaveloppervlak
384 - 608m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Ultiem wonen in het Wickevoorter bos! Woonveld Bos is een schitterend ingericht bosachtig gebied met een kleinschalig karakter. Eén van de mooiste verborgen plekken op het landgoed. Verspreid in het bos, tussen volgroeide bomen uit vroegere tijden, staan de lommerrijke vrijstaande en half vrijstaande bosvilla’s, de levensloop bestendige bungalows en de fraaie boshuizen. De privacy die je in een bos ervaart, ervaar je ook in woonveld Bos.

Volledig ingerichte kavel

Het gehele woonveld, dus ook de eigen kavel, wordt buiten de reeds al aanwezige unieke oude bomen, compleet ingericht en voorzien van, onder andere, kleinere bomen, struiken, bosschages, bloeiende beplanting en gras. In woonveld bos zijn woning en woonomgeving als één eenheid ontworpen. Een voorbeeld van een kavelpaspoort is te bekijken in de verkoopbrochure van woonveld Bos. Hier is te zien hoe je kavel wordt ingericht en welke extra mogelijkheden er zijn om de inrichting naar eigen wens aan te passen.

Parkeren

De auto is verscholen achter middelhoge bosschages, gesitueerd op de eigen kavel of in parkeerhofjes.

Brochure

Hier wonen is een zeldzaam unieke woon- en leefervaring, waar er alle ruimte is om te kunnen genieten van je woning en de natuurlijke, zeer groene omgeving! Wil je meer weten? Er is een prachtige digitale brochure over dit unieke woonveld en een film waar je het wonen in een bos kan ervaren.

In Verkoop

De villa's, bungalows en boshuizen zijn nu in verkoop! Op zaterdag 7 oktober 2023 is er een MEET & GREET van 10:30 tot 12:30 uur in het infocentrum van Wickevoort. Hier kan je al je vragen stellen én er zijn rondleidingen naar het nu al groene en boomrijke gebied waar woonveld Bos straks wordt gerealiseerd.

Heb je belangstelling voor een van de woningen op deze speciale en lommerrijke plek van het Landgoed? Schrijf je in of neem contact op met één van onze verkopende makelaars.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Bos
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
16 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 457.750,- tot € 1.100.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden