Pastorie

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

Over dit project

Bij de pastorie van de Hoofdvaartkerk aan de Hoofdweg in Hoofddorp is Timpaan bezig met het verkennen van de ontwikkelmogelijkheden voor seniorenwoningen met voorzieningen. De locatie leent zich uitstekend voor woningbouw vanwege de grote hoeveelheid voorzieningen en de wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving.

Op dit moment is het project nog in de initiatieffase en worden de eerste gesprekken met betrokken partijen opgestart. Timpaan heeft de ambitie om op deze prachtige locatie kwaliteit toe te voegen in zowel het gebouw als de openbare ruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van deze ontwikkeling en vul de enquĂȘte in jouw profiel in. Met deze informatie kunnen we de ontwikkeling nog beter afstemmen op jouw behoeftes en die van anderen belangstellenden. Hiermee kan een plan gerealiseerd worden dat maximaal aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pastorie
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden