Toekomstig aanbod

Haarlemmermeer - Cruquius
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

AM realiseert aan de rand van het idyllische dijkdorp Cruquius, net ten zuiden van Haarlem, een uniek nieuw woongebied; Landgoed Wickevoort. Wickevoort is niet alleen omgeven door groen en veel ruimte, op Wickevoort zelf is al heel veel volgroeid bestaand groen, waaronder het oudste "bos" van de Haarlemmermeer. Deze al aanwezige natuur zal , zoveel als mogelijk is, behouden worden. In Wickevoort beleef je de seizoenen zoals ze bedoeld zijn.

Geniet daarnaast van prachtige voorzieningen als een duurzame boerderij, Hoeve Wickevoort, een kinderboerderij, een manege, zwembad, sporthal en mooie wandelroutes. Bovendien kan je, samen met andere bewoners, medebepalen welke faciliteiten jullie ideale woonwijk krijgt.

Heb je altijd al gedroomd van een woning aan de bosrand, in een boomgaard of aan het water? In Wickevoort kan het. Er komen verschillende woonvelden, elk met een eigen identiteit. Samen tonen deze deelgebieden de veelzijdigheid van Wickevoort en de verbondenheid met de natuur. Wil je een huurwoning, koopwoning of een vrije kavel? Wil je een appartement of rijwoning, wil je een vrijstaande woning of liever een twee-onder-een kap-woning. In Wickevoort zijn deze woningtypes allemaal te vinden!

Het landgoed wordt in verschillende fasen ontwikkeld. Fase 3 ligt in het zuidelijke deel van Wickevoort en bestaat uit de woonvelden Poortgebouw 3, Boomtoren, Laan en Bos. Prognose start verkoop Fase 3 is 2021. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Toekomstig aanbod
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden