Mercator

Haarlemmermeer - Nieuw-Vennep
Toekomstig aanbod

Over dit project

MERCATOR IN HET NIEUWE HART VAN NIEUW-VENNEP
Nieuw-Vennep is een gezellig dorp in de Gemeente Haarlemmermeer met ruim 30.000 inwoners. De afgelopen decennia is het dorp snel gegroeid, waarbij het centrum niet evenredig is meegegroeid met de maatschappelijke ontwikkelingen en de (woon)behoeften van de Nieuw-Vennepers. Daar komt verandering in.

Het centrum van Nieuw-Vennep krijgt de komende jaren een metamorfose. Onderdeel hiervan zijn de plannen voor Nieuwe Kom waar Mercator deel van uitmaakt. Comfortabele koop- en huurwoningen, winkels, (kleinschalige) horeca, terrasjes en maatschappelijke voorzieningen worden toegevoegd aan het huidige aanbod dat bestaat uit winkelcentrum De Symfonie, Het Ontmoetingscentrum aan het Harmonieplein, cultureel centrum Pier K en een speeltuin. In Mercator wordt wonen straks uiterst comfortabel, ontspannen en gezellig!

KOOPAPPARTEMENTEN EN MIDDENHUUR APPARTEMENTEN
In Mercator komen, verdeeld over twee woongebouwen, ruime twee-, drie- en vierkamer koopappartementen en middenhuurappartementen. Geniet op je eigen balkon of daktuin van het lekkere weer of ontmoet jouw buren in de gezamenlijke binnentuin. In Mercator is plek voor iedereen. Van Young professional tot alleenstaande ouder en van starter tot stellen waarvan de kinderen net de deur uit zijn. Op de begane grond komen voorzieningen zoals een supermarkt. Aan de Venneperstraat komt een leuk ingericht Symfoniepleintje wat zorgt voor extra reuring en gezelligheid in het hart van het centrum. Mercator wordt een prachtige toevoeging aan Nieuw-Vennep!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mercator
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden