Quatrebras Park Quartier III, fase 1

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Actueel aanbod

€ 650.000,- tot € 1.375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
144 - 228m2
Kaveloppervlak
119 - 662m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

100 % VERKOCHT!

Het is goed wonen in Badhoevedorp én het wordt nog veel beter. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

Quatrebras is prachtig dorps wonen in een omgeving van ronde singels en wijkjes vol groen en water nabij het vernieuwde centrum. Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, op luttele minuten van het Amsterdamse Bos. Ook andere diverse voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras. Denk bijvoorbeeld aan theater Carré, de Pijp voor diverse boetiekjes en gezellige restaurantjes en het Vondelpark.

In het deelgebied Quatrebras Park wordt nu gewerkt aan de ontwikkeling van Quartier III, bestaande uit 163 woningen verdeeld over 2 fases. Beide fases zullen bestaan uit rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Fase 1, de Brink bestaat uit 65 woningen en fase 2, De Laan, bestaat uit 98 woningen.

De woningen zijn ontworpen door Zeinstra Veerbeek Architecten en krijgen een rijke architectuur met onder andere overstekken, diverse metselwerk verbanden en ramen met roedes. In tegenstelling tot de woningen in fase 2 zullen de woningen in fase 1 voornamelijk worden voorzien van wit keimwerk. Dit betekent dat de woningen worden voorzien van een witte verflaag.

Op dit moment is de bouw van fase 1 in volle gang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Park Quartier III, fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 65 beschikbaar
Prijs
€ 650.000,- tot € 1.375.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden