Terug naar Project

Perce-Neige

Perce-Neige….. een schitterende vrijstaande woning van ca. 178 m2 gelegen op een riant kavel in het hart van De Brink met een royale berging waar bijna alles in past dankzij de dubbele openslaande deuren.

Indeling
De entree is aan de zijkant van de woning en vanuit de ruime hal is via dubbele deuren aan de voorzijde van de woning de luxe keuken met erker bereikbaar en aan de achterzijde de tuingerichte woonkamer. De tuin is bereikbaar via de dubbele openslaande deuren.
Vanuit de hal kun je ook naar de eerste verdieping waar je de beschikking hebt over vier slaapkamers, een separaat toilet en een ruime, complete badkamer. Tot slot is er op de tweede verdieping nog een slaapkamer een afgesloten technische ruimte en een vliering.

Makkelijk parkeren
Het is prettig en ontspannen thuiskomen, ook met de auto. Twee auto’s parkeren doe je immers op je eigen kavel.

Mogelijkheden
Wil je liever de keuken aan de achterzijde van de woning of een slaapkamers met een inloopkast? De plattegrond is slechts een suggestie, er is nog veel meer mogelijk.

Ontdek alle voor dit woningtype beschikbare kopersopties op Mijn Homestudios via https://homestudios.nl/quatrebrasparkquartier3-fase1/open/.

Duurzaam wonen (BENG2=0)
Alle woningen in Quartier III zijn gasloos en uitgerust met een bodemwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling. De zonnepanelen op het dak dragen in hoge mate bij aan de gebouwgebonden energiebehoefte. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.100.000,- tot € 1.135.000,-
Kavel 439 m2 tot 442 m2
Woonoppervlakte 178 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
3016 - 442 m2 178 m2 5 - Verkocht
3046 - 438 m2 178 m2 5 - Verkocht