Tudor Gardens Zuid: Nu in verkoop!

Haarlemmermeer - Hoofddorp
Toekomstig aanbod

€ 579.900,- tot € 884.500,-

Over dit project

VERKOOP GESTART

TUDOR GARDENS ZUID
Met trots presenteren wij u het plan voor 21 prachtige woningen op een schitterende locatie in Hoofddorp-Zuid. Het betreft een nieuwe fase binnen de “Tudor” – woonwijk, waarbinnen alle woningen zijn ontworpen in de romantische Engelse “Tudor”-stijl. Deze nieuwe aanwinst voor de Tudorwijk kan met recht het neusje van de zalm worden genoemd: Geen rijwoningen, maar louter vrijstaande woningen en geschakelde villa’s zullen hier verrijzen. Een luxe villa-wijkje dus, ruim opgezet en voorzien van veel groen.

WONINGEN
Ruime, luxe woningen met grote tuinen is wat de klok slaat in Tudor Gardens Zuid. Er is een grote verscheidenheid aan types en doordat de architect heeft gespeeld met garages, de positie van de entree en de raampartijen is geen woning exact gelijk! U koopt dus een unieke woning. De woningen hebben grote woonoppervlaktes en zijn daarbij ook nog eens bijzonder hoog (circa 11,5 tot 12,5 meter). Dus mocht u nog meer vloeroppervlak wensen, dan is er voldoende ruimte voor het realiseren van een vliering of bergzolder in de kap. De woningen zijn zeer duurzaam, uiteraard gasloos en voorzien van tal van maatregelen om het energieverbruik naar een zeer laag niveau te brengen, waaronder een bodem warmtepomp met individuele bron en vloerverwarming. Alle woningen beschikken over minimaal 2 privé parkeerplaatsen, op de eigen royale oprijlaan of in het besloten parkeerhof.

U KUNT ZICH NU INSCHRIJVEN, via de projectwebsite:
www.tudorgardenszuid.nl/inschrijven

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tudor Gardens Zuid: Nu in verkoop!
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 579.900,- tot € 884.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden