Quatrebras Badhoevedorp

Haarlemmermeer - Badhoevedorp
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Gebiedsontwikkeling Quatrebras Badhoevedorp

Het is goed wonen in Badhoevedorp én het wordt nog veel beter. Met de omlegging van de A9 ontstaan er veel kansen om een mooier en schoner Badhoevedorp te ontwikkelen nu de rust is wedergekeerd in het van oudsher groene dorp. Badhoevedorp kan zijn oorspronkelijke charme weer tonen. De bereikbaarheid, het groen en de uitgebreide (sport)voorzieningen maken het dorp tot een ideale plek voor gezinnen en iedereen die van buiten houdt, maar toch dichtbij Amsterdam wil wonen.

Quatrebras is prachtig dorps wonen in een omgeving van ronde singels en wijkjes vol groen en water nabij het vernieuwde centrum. Hier is het heerlijk ruim en kindvriendelijk wonen, op luttele minuten van het Amsterdamse Bos. Ook andere diverse voorzieningen in Amsterdam liggen op fietsafstand van Quatrebras. Denk bijvoorbeeld aan theater Carré, de Pijp voor diverse boetiekjes en gezellige restaurantjes en het Vondelpark.

In de gebiedsontwikkeling Quatrebras wordt een multifunctioneel gebied ontwikkelt met ruim 1.200 woningen verdeeld over 3 gebieden; Quatrebras Park, Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. Er is ruimte voor maatschappelijke voorzieningen, openbaar groen en een nieuw centrumgebied. Zo woon je straks nog fijner in Badhoevedorp!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen alsmede informatie ontvangen over de start van de verkoop van het komende woning-aanbod? Meld je dan als belangstellende op www.quatrebrasbadhoevedorp.nl. Hier vind je alle informatie over de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Quatrebras Badhoevedorp
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden