Terug naar Project

Poort A

Poort A (A en As), bouwnummer 4 en 5

Deze mooie appartementen van circa 60 m² zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een groot terras in een al compleet ingerichte tuin. Het terras ligt op het zuidoosten of noordwesten waardoor je, heerlijk vanuit je woonkamer, op je terras respectievelijk je eerste kopje thee of glaasje wijn kan drinken.

Je betreedt dit type appartement via de entree. Aan deze entree bevindt zich de toiletruimte met hangtoilet en de woonkamer. Deze ruime living heeft een van alle gemakken voorziene open keuken. Via de woonkamer betreed je de slaapkamer en de installatieruimte met plaats voor een wasmachine én droger. De badkamer ligt aan de slaapkamer en is te betreden via een schuifdeur.

Het appartement heeft een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 330.000,- tot € 337.500,-
Woonoppervlakte 59 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - - 59 m2 - - Verkocht
5 - - 59 m2 - - Verkocht