Woonveld Zuidelijk Poortgebouw

Haarlemmermeer - Cruquius
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 168m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Zuidelijk Poortgebouw

ALGEMEEN
Het Zuidelijk Poortgebouw ligt als een statige entree aan de ingang van het noordelijke deel van Landgoed Wickevoort. Hier komen 36 appartementen met een grote diversiteit aan afmetingen. Van circa 50 m2 tot circa 170 m2 GBO. Via de indrukwekkende entreehal van circa 6 meter hoog loop je naar de lift, de parkeergarage of de trap naar de binnentuin. Parkeren gebeurt uit het zicht, in het gebouw op de begane grond, waar zich ook de extra berging van elk appartement bevindt.

DE WONINGEN
De woningen zelf zijn ruim en licht en hebben een prachtig uitzicht over het omliggende landschap, de weelderige binnentuin en de waterplas van Landgoed Wickevoort. Op de begane grond hebben de woningen een verdiepingshoogte van circa 3 meter en bijna allemaal een deur naar de parkeergarage die direct uitkomt op de privé parkeerplaats. De privé terrassen van deze woningen bevinden zich in een gemeenschappelijke buitentuin. De woningen op de eerste verdieping liggen aan de grote binnentuin. Al deze schitterende, rustgevende tuinen zijn ontworpen door een landschapsarchitect. De ruime buitenruimtes van de woningen op de verdiepingen hebben een gemetselde borstwering, zodat je heerlijk beschut kan genieten van de zon.

DUURZAAMHEID EN COMFORT
De appartementen worden zeer energiezuinig uitgevoerd. Het gebouw heeft zonnepanelen op het dak en uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie. De vloerverwarming met warmtepomp in de appartementen zorgen in de winter voor behaaglijk warm en in de zomer voor heerlijke koelte.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

VERKOOP
Alle appartementen in het Zuidelijk Poortgebouw zijn verkocht. De verwachte start oplevering is eind 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Zuidelijk Poortgebouw
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden