Terug naar Project

Poort C

Poort C, bouwnummer 6

Dit ruime appartementen van circa 78 m² beschikt over 2 slaapkamers en is gelegen op de begane grond. De woning heeft een groot terras in een gezamenlijke, al compleet ingerichte, tuin op het zuidoosten.

Je betreedt het appartement via de entree. Aan deze entree bevinden zich de toiletruimte met hangtoilet, de woonkamer/keuken, de compleet ingerichte badkamer, de installatieruimte en de twee slaapkamers. De living heeft een van alle gemakken voorziene open keuken.

Het appartement heeft een verdiepingshoogte van circa 3 meter, een aparte wasmachine en droger ruimte en een eigen deur naar de parkeergarage. Het kent een luxe afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 438.000,-
Woonoppervlakte 78 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
6 - - 78 m2 - - Verkocht