Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Poort D

Poort D (D, Ds en F), bouwnummer 2, 7 en 12

Deze mooie appartementen van circa 69 m² zijn gelegen op de begane grond en de 1e verdieping en beschikken op de begane grond over een groot terras in een gezamenlijke, al compleet ingerichte, tuin en op de 1e verdieping een balkon. De buitenruimtes liggen op het zuidoosten of noordwesten.

Je betreedt het appartement via de entree. Aan deze entree bevinden zich de toiletruimte met hangtoilet, de woonkamer/keuken, de slaapkamer, de badkamer en de installatieruimte. De ruime woonkamer heeft een van alle gemakken voorziene open keuken.

De appartementen op de begane grond hebben een verdiepingshoogte van circa 3 meter, een aparte wasmachine en droger ruimte en een eigen deur naar de parkeergarage. Het appartement op de 1e verdieping grenst aan de schitterende binnentuin en heeft naast de installatieruimte ook nog een aparte binnenberging waar ook de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is.

Alle appartementen hebben een luxe afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 360.000,-
Woonoppervlakte 68 m2 tot 69 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - - 69 m2 - - Verkocht
7 - - 69 m2 - - Verkocht
12 € 360.000,- - 68 m2 - - Verkocht onder voorbehoud