Terug naar Project

Poort K

Poort K, bouwnummer 15, 25 en 34

Deze drie hoekappartementen van circa 132 m2 liggen zowel op de eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw. Deze zonnige hoekappartementen beschikken over een half inpandig balkon met een zuidoost ligging en een weids uitzicht over het natuurgebied de Groene Weelde.

Je betreedt dit type appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich drie ruime slaapkamers, een toiletruimte, een grote badkamer, een berging met wasmachine én droger aansluiting, een installatieruimte, een aparte berging voor de wasmachine en droger en de zeer ruime living met een van alle gemakken voorziene open leefkeuken.

Het appartement heeft een luxe afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 675.000,- tot € 700.000,-
Woonoppervlakte 132 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
15 - - 132 m2 - - Verkocht
25 - - 132 m2 - - Verkocht
34 - - 132 m2 - - Verkocht