Terug naar Project

Poort E

Poort E (E en Es), bouwnummer 1 en 8

Deze twee lichte appartementen van circa 94 m² en een verdiepingshoogte van circa 3 meter, liggen op de begane grond en hebben zowel een groot terras in een gezamenlijke, al compleet ingerichte, tuin als een privé tuin aan de andere zijde van de woning. Dankzij de hoekligging heeft deze woning gedurende de gehele dag zon in de woning en de buitenruimtes. Vanuit je woning heb je schitterend uitzicht over de Wickevoortse waterplas.

Je betreedt dit type appartement via de entree. Hier bevindt zich de aparte toiletruimte. De grote living met heerlijke leefkeuken grenst zowel aan het terras als de privé tuin. Het appartement heeft twee slaapkamers en een een ruime installatieruimte waar zich ook de opstelplaats van de wasmachine bevindt.

Alles is luxueus afgewerkt met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 517.500,- tot € 523.500,-
Woonoppervlakte 93 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - - 93 m2 - - Verkocht
8 - - 93 m2 - - Verkocht