Terug naar Project

Poort J

Poort J (J, J1, J2, J3), Bouwnummer 9, 18, 19 en 28

Deze vier lichte appartementen van circa 110 m2 (J, J1, J2 en J3) liggen op de eerste en tweede verdieping en beschikken over twee slaapkamers en een groot balkon op het zuidwesten of noordwesten. Dankzij de hoekligging hebben deze appartementen gedurende de dag aan drie kanten zon in de woning en/ of op het balkon. Al vier de appartementen zijn qua indeling identiek. Vanaf het grote balkon heb je een betoverend uitzicht over Landgoed Wickevoort.

Je betreedt dit type appartement via een ruime entree. Aan deze entree bevinden zich de ruime slaapkamers, een toiletruimte, een badkamer, een installatieruimte met waarin ook de wasmachine en droger kunnen worden geplaatst en de zeer ruime woonkamer met een van alle gemakken voorziene keuken.

Het appartement kent een luxueuze afwerking met onder andere verdiepingshoge deuren, een compleet afgewerkte badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken, vloerverwarming én vloerkoeling.

VON PRIJZEN
Elk appartement heeft één eigen parkeerplaats. De VON prijs van de parkeerplaats is niet inbegrepen in de VON prijs van het appartement. De VON prijzen van de appartementen én de parkeerplaatsen zijn te vinden in de Prijslijst Zuidelijk Poortgebouw juni 2022.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 625.000,- tot € 635.000,-
Woonoppervlakte 110 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
9 - - 110 m2 - - Verkocht
18 - - 110 m2 - - Verkocht
19 - - 110 m2 - - Verkocht
28 - - 110 m2 - - Verkocht