Terug naar Project

Groot vrijstaand landhuis

Groot vrijstaand landhuis

De drie grote vrijstaande landhuizen zijn heel mooi gesitueerd in woonveld Tussen de hagen. De architectuur van de landhuizen straalt een grootsheid uit die behoort bij een landgoed. De vrijstaande landhuizen zijn ruim, circa 205 m2 GBO en staan op zeer grote kavels, namelijk van circa 610 tot 750 m2. Twee van de grote landhuizen liggen aan de bosgordel, het derde landhuis, ligt centraal in het woonveld, omgeven door volwassen grote bomen van vroeger tijden. Alle drie de kavels zijn omzoomd met hoge groene hagen die voldoende privacy geven.

Als je binnenkomt in het landhuis ervaar je direct de rijkheid van de woning. Aan de zeer ruime entree met aparte toilet en open trap naar de bovenliggende etage, bevinden zich aan de ene zijde de zeer ruime woonkeuken met erker en aan de andere zijde de grote woonkamer. Beiden bieden de mogelijkheid om verschillende, knusse hoekjes aan te brengen met voldoende ruimte om gasten te ontvangen, samen te eten aan een grote keukentafel of gewoon heerlijk te genieten van het landschap om het landhuis. Via de grote schuifpui betreed je de zeer ruime tuin.

De grote garage, met heel veel bergruimte, is zowel vanuit de woning, als van buitenaf te bereiken. Op de eerste etage bevindt zich een separate toiletruimte, een grote master bedroom, een zeer ruime slaapkamer, nog twee mooie slaapkamers, een grote badkamer die luxueus is afgewerkt met bad en inloopdouche en een separate toiletruimte. De ruime trap leidt je naar de tweede etage waar zich nog eens twee slaapkamers bevinden, een grote berging/installatieruimte met wasmachine en drogeraansluiting en een groot dakterras.

De kwaliteit van de woning is niet alleen af te zien aan de gebruikte materialen, maar ook onder andere aan de schitterende SieMatic keuken, het mooie sanitair en grote tegels en de houten kozijnen met verdiepingshoge binnendeuren.

De woning is uitermate duurzaam en energiezuinig, voorzien van bijvoorbeeld bodemwarmte installatie, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak én natuurinclusief door bijvoorbeeld de ingebouwde nestkasten. Een luxueuze woning die niet alleen een ultiem woonplezier geeft, maar ook een maximale bijdrage geeft aan de duurzaamheid van dit bijzondere landgoed.

Natuurlijk is het mogelijk je woning aan te passen aan je individuele eisen. De woning vergroten, de keuken op een andere plek of slaapkamers samenvoegen, andere binnendeuren of de woning helemaal afgewerkt? Veel is mogelijk. Je kan al je wensen bespreken met je eigen woonadviseur in ons Homestudios Experience centrum.

Specificatie Groot vrijstaand landhuis:

*Circa 205 m2 woonoppervlakte exclusief berging
*Kaveloppervlakte van circa 610 tot circa 750 m2
*Royale SieMatic keuken voorzien van kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur
*Hoogwaardige afwerking
*Berging/garage circa 18 m2
*6 slaapkamers
*2 parkeerplaatsen op eigen kavel
*Gasloos en uitgerust met energiezuinige technieken, waaronder zonnepanelen, een
bodemwarmtepomp, een WTW systeem en vloerverwarming

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.100.000,-
Kavel 610 m2 tot 749 m2
Woonoppervlakte 205 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
27 - 735 m2 209 m2 6 - Verkocht
32 - 601 m2 209 m2 6 - Verkocht
49 - 685 m2 209 m2 6 - Verkocht