Woonveld Tussen de hagen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Cruquius
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 1.180.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 205m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

Verscholen wonen tussen hagen

Woonveld Tussen de hagen is gesitueerd op een unieke plek op het landgoed. Centraal gelegen, aan de bosgordel kent Tussen de hagen een speelse opzet. Met veel verspringingen, groene en onverwachte groene doorkijkjes. Verspreid in het woonveld, verscholen tussen hoge hagen, liggen vrijstaande en half vrijstaande Landhuizen, Herenhuizen en Koetshuizen. Dit zorgt ervoor dat, in combinatie met de inrichting van het openbaar gebied door de landschapsarchitect van Wickevoort, het landschap van het landgoed als het ware doorloopt tot in je eigen tuin. 

Heel bijzonder is ook dat je vanuit je woning in Tussen de hagen niet alleen de ruisende, volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar dat in het woonveld ook de oorspronkelijke bomen uit vroegere tijden, zoveel als mogelijk is, zijn behouden. Hierdoor woon je in nieuwe, van alle gemakken voorziene, zeer energiezuinige woningen, maar ervaar je een chique wijk met een reeds lange geschiedenis en een volwassen, groene uitstraling.

Je auto parkeer je op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

DE BOUW IS REEDS GESTART! De verwachte start oplevering is medio 2024.

Heb je belangstelling om hier te wonen?

Dan is er goed nieuws! In het 3e kwartaal van 2024 komen er nog 11 buitengewone Herenhuizen beschikbaar in woonveld Tussen de hagen. De grootte van de woningen zijn circa 130 m2 tot 135 m2 GBO Deze woningen zijn zeer duurzaam gebouwd in houtskeletbouw. Het bijzondere is dat deze woningen als "bestaande" woningen zullen worden verkocht. Dus geen overbruggingskrediet nodig! Je kan er direct wonen en genieten van alles wat Wickevoort te bieden heeft.

Informeer bij de verkopende makelaars naar de laatste stand van de verkoop en maak een afspraak voor een gesprek. De meest recente stand van de verkoop is ook te zien op de website bij Aanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Tussen de hagen
Woningen
0 van 54 beschikbaar
Prijs
€ 420.000,- tot € 1.180.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden