Woonveld Tussen de hagen

Haarlemmermeer - Cruquius
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 210m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Verscholen wonen tussen hagen

Tussen de hagen kent een speelse opzet. Met verspringingen en groene en onverwachte doorkijkjes. Hier komen vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, herenhuizen en kleine koetshuizen. Met uitzicht op een groene hagenlaan of onverwachte doorkijkjes naar de omgeving. De tuinen van de woningen in Tussen de hagen zijn bijna allemaal rondom voorzien van hagen.

Heel bijzonder is dat je vanuit Woonveld Tussen de hagen niet alleen de ruisende de oude volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar in het woonveld staan ook nog een aantal van de oorspronkelijke oude bomen uit vroegere tijden. Het landschap van het landgoed loopt op die manier door tot in je eigen tuin.

Verspreid over het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de chique vrijstaande en half vrijstaande landhuizen, de vertrouwde herenhuizen en de compacte koetshuizen. Je parkeert je auto op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

In Verkoop

De verwachting is dat de verkoop van de landhuizen, herenhuizen en koetshuizen in het 4e kwartaal van 2022 start. Heb je belangstelling voor een van de woningen op woonveld Tussen de hagen? Schrijf je in via de website of neem contact op met één van onze verkopende makelaars.

Als je je hebt ingeschreven als belangstellende voor dit specifieke woonveld, ontvang je als eerste, via nieuwsbrieven, informatie over de meest recente ontwikkelingen van dit woonveld .

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Tussen de hagen
Start verkoop
2022 (4e kwartaal)
Koopwoningen
67
Type woningen
2-onder-1-kap, Herenhuis, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden