Woonveld Tussen de hagen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Haarlemmermeer - Cruquius
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 1.180.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
83 - 205m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

Verscholen wonen tussen hagen

Woonveld Tussen de hagen is gesitueerd op een unieke plek op het landgoed. Centraal gelegen, aan de bosgordel kent Tussen de hagen een speelse opzet. Met veel verspringingen, groene en onverwachte groene doorkijkjes. Hier komen Vrijstaande en Half vrijstaande landhuizen, Herenhuizen en Koetshuizen, waarvan de tuinen rondom worden voorzien van groene hagen. Dit zorgt ervoor dat, in combinatie met de inrichting van het openbaar gebied door de landschapsarchitect van Wickevoort, het landschap van het landgoed als het ware doorloopt tot in je eigen tuin.

Heel bijzonder is ook dat je vanuit je woning in Tussen de hagen niet alleen de ruisende, volwassen bomen van de bosgordel hoort en ziet, maar dat in het woonveld ook de oorspronkelijke bomen uit vroegere tijden, zoveel als mogelijk is, zijn behouden. Hierdoor woon je in nieuwe, van alle gemakken voorziene, zeer energiezuinige woningen, maar ervaar je een chique wijk met een reeds lange geschiedenis en een volwassen, groene uitstraling.

Verspreid in het woonveld, verscholen tussen de hagen, liggen de mooie Vrijstaande landhuizen van circa 205 m2 GBO, de Half vrijstaande landhuizen van circa 166 m2 tot circa 190 m2 GBO, Herenhuizen van circa 143 m2 GBO en bijzondere Koetshuizen van circa 83 m2 en circa 107 m2 GBO.

Je auto parkeer je op je eigen erf of uit het zicht in parkeerhofjes, omzoomd met hagen. Zo behoudt Tussen de hagen een groene en natuurlijke uitstraling en woon je er heerlijk rustig.

DE BOUW IS REEDS GESTART! De verwachte start oplevering is medio 2024. Er zijn nog enkele half vrijstaande Landhuizen en enkele Herenhuizen beschikbaar. Informeer bij de verkopende makelaars naar de laatste stand van de verkoop en maak een afspraak voor een gesprek. De meest recente stand van de verkoop is ook te zien op de website bij Aanbod.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woonveld Tussen de hagen
Woningen
3 van 54 beschikbaar
Prijs
€ 420.000,- tot € 1.180.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Haarlemmermeer.

Aanmelden