Terug naar Project

Koetshuis 2

Koetshuis 2

De koetshuizen liggen aan de zuidkant van woonveld Tussen de hagen, omgeven door mooie bomen. Koetshuis 2 is een fijne mooie woning met drie slaapkamers en een grote vliering. Voor de woning bevindt zich het eigen terras waar het heerlijk toeven is. Het ligt volop in het groen en de terrasschermen tussen de woningen bieden voldoende beschutting.

In de mooie vierkante entree bevindt zich een aparte toiletruimte. Vanuit de entree betreed je de fijne woonkamer, met aan de voorzijde van de woning de lichte open keuken. Middels de open trap bereik je de eerste verdieping waar zich de zeer ruime master bedroom bevindt, een tweede ruime slaapkamer, nog een wat kleinere slaapkamer, de badkamer met tweede toilet en de bergings-/installatieruimte. Alle drie de slaapkamers hebben door het aanwezige schuine dak een hoge plafondhoogte en krijgen veel licht door de extra daklichten.

De grote vliering geeft veel opbergruimte en is door middel van een uitschuifbare vlieringtrap te bereiken.

De berging van Koetshuis 2 bevindt zich aan de kopse kant van het Koethuiscomplex, vlak naast het terras van de woning.

De woning is uitermate duurzaam en energiezuinig, voorzien van bijvoorbeeld bodemwarmte installatie, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak én natuurinclusief door bijvoorbeeld de ingebouwde nestkasten. Een fijne woning die niet alleen een ultiem woonplezier geeft, maar ook een maximale bijdrage geeft aan de duurzaamheid van dit bijzondere landgoed.

Natuurlijk is het mogelijk je woning aan te passen aan je individuele eisen. De keuken op een andere plek, andere binnendeuren of de woning helemaal afgewerkt? Je kan al je wensen bespreken met je eigen woonadviseur in ons Homestudios Experience centrum.

Specificatie van Koetshuis 2:

*Circa 107 m2 woonoppervlakte exclusief berging
*Bruynzeel keuken voorzien van kwalitatief hoogstaande inbouwapparatuur
*Hoogwaardige afwerking
*Buitenberging circa 5 m2
*3 slaapkamers
*Gasloos en uitgerust met energiezuinige technieken, waaronder zonnepanelen, een
bodemwarmtepomp, een WTW systeem en vloerverwarming

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 500.000,-
Kavel 77 m2
Woonoppervlakte 107 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
58 - 69 m2 106 m2 3 - Verkocht
67 - 87 m2 106 m2 3 - Verkocht